Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Aministraţiei şi Internelor propune ca alegerile locale şi cele parlamentare să se desfăşoare simultan.

Data va fi stabilită prin hotărâre de Guvern.

Potrivit MAI, organizarea simultană ar reduche cheltuielile la jumătate, respectiv de la 43 de milioane de euro la aproximativ 22 milioane de euro.

"Având în vedere impactul negativ al costurilor alegerilor locale asupra exerciţiului financiar al bugetelor locale, prin prezentul proiect se propune ca alegerile pentru autorităţile administraţiei publice locale să se desfăşoare simultan cu alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat, la o dată ce va fi stabilită prin hotărâre a Guvernului" cominică Ministerul Administraţiei şi Internelor.

"Astfel, alegerile pentru autorităţile administraţiei publice locale vor beneficia de accesul la o infrastructură electorală comună (birouri electorale, liste electorale, ştampile, logistică) cu cele parlamentare" se arată în comunicatul transmis de Minister.

Cheltuielile pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor din anul 2012 for fi suportate de bugetul de stat.


Comentarii

@ toni Eu nu-ți voi spune alupigus. Eu îți dau cârnatul meu să-l sugi. Poftă bună! Cretinule!

4 decembrie 2011 1:59

seaneeee alupigus Conform principului:deschizi o buda,hopa si Eneas(culatu),a aparut si cretinu sa-si dea cu branconaju.Bai pulelelelelor pedeliste,aceeasi suma se cheltuieste,pentru simplu fapt ca se joaca la doua tite si nu la una.Dar curveturile voastre tembeliste au impresia ca s-a-ntalnit hotu cu prostu.Este labareala pedelisto-ceausista pusa in capu gol al unor rime pedeliste.Ciocanaru timplar igas asta al vostru ESTE MONUMENTL PROSTIEI ROMANESTI.Faceti-i o statuie si dati-va cu ea in cap(vedeti sa fie din beton ca-i mai ieftin.

3 decembrie 2011 19:50

toni sa ma pupati voi pe mine politruci ratati indiferent din ce partid sau ce partid tineti

3 decembrie 2011 17:25

@ toni Ești un găoz! Să-l pupi în dos pe Eneas și pe mine la fel. Curule pe două picioare ce ești! Găozule!

3 decembrie 2011 11:44

toni eneas esti dobitoc ca altceva nu pot sa spun.la cat se cheltuieste si fura in romanica chestia cu costurile alegerilor sunt doar pentru fraieri ca tine.de asta ca sunteti multi si prosti si chestia asta prinde la voi

3 decembrie 2011 11:36

Valentin Severineanu Eneas, dar tare esti de cap, un dobitoc prin ceea ce spui, prin cele 3 interventii. Tu cred ca ai cenusa pe creier in loc de cenusie, ca sa-l citez pe un comentaor hazliu. De ce nu stai in padure si sa lasi problema comentariilor realiste pe seama celor capabili sa gandeasca omenetse. Auzi bai secatura???????????????

3 decembrie 2011 10:55

@ Eneas Sau Caius. Ești sigur că nu ai pe cine alege? Trio bibiroane? Vrei să-ți mai dau ceva de supt? Austeritatea lui Boc e contraefectul împrumuturilor masive cerșite de pitic și Băsescu de la FMI, aplicat poporului ca să poată cumpăra Chiorul avioane militare americane F 16, că alea sunt imperios necesare ptr. țară în viziunea lui chioară. Să trăiești bine!

3 decembrie 2011 10:42

@ Eneas Sau Caius. Ești sigur că nu ai pe cine alege? Trio bibiroane? Vrei să-ți mai dau ceva de supt? Austeritatea lui Boc e contraefectul împrumuturilor masive cerșite de pitic și Băsescu de la FMI, aplicată poporului ca să poată cumpăra Chiorul avioane militare americane F 16, că alea sunt imperios necesare ptr. țară în viziunea lui chioară. Să trăiești bine!

3 decembrie 2011 10:36

Eneas alegerile comasate au marele merit ca sunt mai ieftine cu cateva zeci de milioane de euro decat alegeri separate!daca poporul nu poate vorbi niciodata prea mult ,decat cu DA sau NU la referendum sau la alegeri ,cred ca solutia comasarii este excelenta mai ales ca opozitia are 3/4 primarii in mana ,deci mint daca spun ca vor avea probleme cu frauda! oricum nu avem ce alege decat intre austeritatea lui Boc si lejeritatea mintala a Trioului Biberoane!

3 decembrie 2011 10:00

Rodica naivitati impardonabile/ In timp ce puterea isi pregateste terenul ptru alegeri,comasand alegerile, opozitia se preface ca n-ar vrea,ca se agita.Intrebat la antena 3 , daca se gandesc la gesturi radicale..Antonescu,a vorbit confuz ..si dovedeste ca si el si Ponta de fapt fac blat cu puterea.Am spus demult ca actuala opozitie este un alt PD-L ,in oglinda,gandit in laborataore rozalii-externe. Dupa modelul ;pleaca ai nostrii,veti vota tot pe-ai nostrii. Ei doar se preafc a se critica.Au anumite limite intre care joaca. La momente fierbinti,dupa cum s-a observat, se ajuta pe sub masa.Ma amuza naivitatea unor realizatori tv(R.Tudor,Gadea &com) care dau un CEC in alb celor doi asa zisi lideri (PONTA si ANTONESCU) desi cazul GEOANA este recent.Atunci s-a vazut clar ce metode si ce stil are opoztia pentru cine cred ei ca iese din front.D-lr realizatori ,reveniti-va si luati-i la intrebari ,nu-i mai cocolositi ca veti fi acuzati maine -poimane ca i-ati prezentat ca salvatorii Romaniei.Un realizator tv,sau ziarist nu trebuie sa lase garda jos ,sa devina..propagandist pentru o anume o putere.

2 decembrie 2011 19:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.