Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cea mai recentă carte a lui Andrei Pleșu, "Față către față. Întâlniri și portrete", a fost lansată aseară în fața librăriei Humanitas Kretzulescu, iar autorul a lipsit din cauza unei răceli.
Dan C. Mihăilescu și Gabriel Liiceanu, la lansarea volumului lui Andrei Pleșu. Printre invitați s-a numărat și actorul Victor Rebengiuc

Adunați aseară, la ora 17:30, la librăria Humanitas Kretzulescu, fanii lui Andrei Pleșu au avut parte de două surprize, niciuna dintre ele plăcută. Editura Humanitas a ales să lanseze cel mai nou volum al scriitorului, "Față către față. Întâlniri și portrete", în fața librăriei, fiind condamnați astfel la frig, și nu l-au văzut la față pe Andrei Pleșu, absent din cauza unei răceli.

I-au ținut locul directorul Editurii Humanitas, Gabriel Liiceanu, și criticul literar Dan C. Mihăilescu, care au vorbit despre volumul "Față către față. Întâlniri și portrete", o colecție de portrete (printre care cele ale lui Constantin Noica, Ion Cristoiu și Vaclav Havel) apărute în "Dilema Veche" și "Adevărul".

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.