Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bianca a fost aşteptată de către reporterii Spy la aeroport şi a primit vestea relaţiei dintre Botezatu şi Denisa. Asistenta păcătoasă a declarat că nu o interesează ce se întâmplă între cei doi pentru că nu fac parte din viaţa ei, nici în prezent dar nici în viitor. Bianca le urează sănătate şi fericire.

"Nu vreau să mă uit. Prima reacţie şi ultima: nu mă interesează să vorbesc despre oameni care nu sunt în viaţa mea şi nu vor mai fi în viitorul meu. Nu e dureros. Vis-a-vis de acest lucru, nu mă interesează chestiile demonstrative. Nu mă interesează cu cine, ce, cum, nu au legătură cu viaţa mea. Eu nu pot să comentez ce nu mă interesează. Copilul nu are legătură cu relaţia noastră. Nu comentez despre copil, fiecare poate crede ce vrea. Eu sunt bine, vin de la iubitul meu şi peste câteva zile plec iar la el. Pe Adi nu îl interesează de ce face Denisa, sunt cu el de 2 ani. Nu ştiu dacă ar putea fi părinte Cătălin. Nu mă interesează, le urez sănătate şi fericire. Nu mă interesează de ei!", a declarat Bianca cu zâmbetul pe buze.

Botezatu a dorit să comenteze şi el reacţia Biancăi de la aeroport, când a aflat vestea relaţiei dintre designer şi Denisa, fosta soţie a lui Cristea:

"Ţi-am zis că aşa se va întâmpla. Asta cu demonstrativ a luat-o de la mine. Mă bucur că a copiat de la mine lucruri bune. Legat de ce a comentat despre Denisa şi copilul lor, nici eu nu vreau să comentez. Nu facem lucruri demonstrative, doar constructive, măreţe. Nu vom comenta acestă relaţie cu nimeni. Am venit aici doar să lămurim nişte lucruri", a declarat Botezatu la CANCAN TV de la Kanal D.

Integral pe CancanComentarii

diana O nulitate,ca si oana Zavoranu s-a catarat pe spatele unor oameni valorosi si au devenit asa jise vedete.Ce fac ele ,cine sint...nimeni.Cultura ,pregatire profesionala,nimic.Timpul va arata non valoarea lor .In rest cei doi sint binecunoscuti si aprecierea lor este meritata.

4 decembrie 2011 20:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.