Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, a declarat, duminică, după ce la Comisia de Integritate a partidului a recomandat excluderea sa din partid, că PSD este într-o stare confuză şi se va confrunta cu masive încercări de racolare de membri.

"Nu şefii de la Bucureşti conduc partidul, ci membrii de partid. La Bucureşti se desfăşoară în aceste zile o dispută păguboasă, iar PSD trece printr-o situaţie confuză. Fac un apel la calm şi echilibru către membrii de partid. Vor exista încercări masive de racolare, nu cedaţi presiunii. Vom găsi o soluţie, PSD este un partid prea mare şi puternic pentru a intra în vrie", a spus el, citat de Mediafax.

Geoană a afirmat că există foarte multă tensiune în partid, că mulţi oameni l-au sunat şi i-au scris pe Facebook în ultimele zile plângându-se de acest lucru.Integral pe România LiberăComentarii

Laur ma neutrior de la ziarele pupi! Ce va mananca grija pe voi..vai vai cand nu o sa mai fie base..ramane vid de putere?! esti pe campii! psd in afara legii ! de ce ? ca dezastrul actual se datoreaza lor! ca pdl ul si ai lor ?pe ce lume traiti?pana una alta vedem zilnic pe la dna si culmea dovediti tot felul de oameni ai puterii!

13 noiembrie 2011 20:36

C. Selimesi Geoana este un politician bazat pe indivizi ca SOV si catalin Voicu. Daca ar fi ajuns presedinte ar fi fost un dezastru. Din pacate aceasta posibilitate inca exista. Bostanarul asta comunist din Dabuleni isi face propaganda afisand un teribilism de licean care se vrea exmatriculat pentru a sta in centrul atentiei. Dupa plecarea lui Base va ramane un vid de putere, pentru ca in afara unor derbedei politici de tip Ponta, Geoana, Crin (comparabili cu tatele de la piata Matache), nu mai sunt altii la orizont, chiar si asa. La ora actuala nu exista o persoana credibila, onorabila, in politica romaneasca. Doar indivizi hamesiti dupa putere, beizadele ale fostilor tovarasi. PSD trebuie scos in afara legii, ca un partid criminal care a distrus tara mai rau decat unul comunist sau fascist.

13 noiembrie 2011 17:07

NEUTR ONU Mai pepnel te rog dale cu tifla la tontii(a)aia care te-au exclus si nuti da demisia din SENAT,sa vezi ce vor mai latra cucuvelele alea junioare ale lui ilicescu?&nascase!!!De tampenia asta avea nevoie PSD-ul in aceste momente destul de hilare,unde mai toti puliticirni sunt chemati pe la DNA.Joitico"fi barbata!!!!Pronostichez ca mai de vreme sau mai tarziu cersetorul si av.turcenar isi vor rupe gatul,sa dea ad un-mnezeu ca mare rau fac partidului,precum lipoveanu porumbac la PNL.

13 noiembrie 2011 17:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.