Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Băsescu a primit marţi, la Palatul Cotroceni, o delegaţie a companiilor Exxon Mobil International Limited şi OMV-Petrom, spunând că este bucuros că acestea îşi menţin intenţiile de explorare şi exploatare a resurselor energetice de la Marea Neagră.

"Sunt bucuros că v-aţi întors. După veştile bune pe care le-am primit anul trecut, acum mă bucur să văd că menţineţi intenţiile privind explorările şi exploatările la Marea Neagră", le-a spus preşedintele Băsescu membrilor delegaţiei celor două companii.

El a amintit de vizita sa din luna martie pe nava de foraj marin Deepwater Champion a companiei Exxon Mobil, care a forat pe blocul Neptun de la Marea Neagră.

"Încă mai am echipamentele de la vizita de atunci", le-a spus Băsescu reprezentanţilor Exxon Mobil - Kevin Biddle, vicepreşedinte responsabil cu explorările şi Jon A.Fischer, manager de ţară pentru România al companiei.

Aceştia i-au spus preşedintelui că au venit la Palatul Cotroceni ca să îl informeze despre "un update" al acestui proiect de explorare şi exploatare la Marea Neagră dezvoltat împreună cu OMV-Petrom.

La întâlnire au fost prezenţi şi oficiali ai OMV-Petrom, CEO Mariana Gheorghe şi Johann Pleininger, membru al board-ului companiei responsabil cu explorările.
Integral pe AdevărulComentarii

ION STATI LINISTITI DRAGI ROMANI ,ARANJAMENTUL CU AMERICANII ESTE FACUT DEMULT, DE CATRE MACACUL BASESCU. DE CE CREDETI CA GITENSCHTEIN L-A PUS INAPOI LA COTROCENI CU AJUTORUL SRI,SIE,CIA,CCR ,DUPA CE POPORUL L-A DEMIS? DORMITI LINISTITI DRAGI ROMANI ,BASESCU SI AMERICANII AU GRIJA DE REZERVELE VOASTRE ENERGETICE .

6 octombrie 2013 18:29

cetatean Demisul are toate serviciile aservite si nu a aflat inca unde sint cele 5(cinci) instalatii de foraj marin care le avea Romania in 1989 !!!!

6 octombrie 2013 14:15

Grav Incredibil cum ne putem vinde bogatiile tarii cu o asa de mare usuratate. Probabil ca Marea Neagra apartine doar celor 5 milioane de alegatori ai lui Basescu. Restul de 17 milioane sa plateasca factura ecologice pentru o decizie luata de un individ neiubitor de neam. Sa traiasca democratia si minoritatea care l-a ales.

4 septembrie 2012 22:24

bb,dk idiotul e bucuros ca hoti mai fura si nu au plecat in absenta lui ..... mare panarama de om

4 septembrie 2012 19:53

marinarul Base, o cauti cu lumanarea! Nu ti-a ajuns! Bine, bine domnule marinel, fa pe-al dracului cu poporul roman! Enerveaza-l nu te lasa!

4 septembrie 2012 17:28

saturatu'ss Au venit ai dracului sa vada daca pot jefui in continuare!

4 septembrie 2012 17:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.