Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un poliţist a bătut crunt un şofer, chiar în mijlocul străzii, pentru acesta că l-ar fi stropit cu maşina. Totul s-a întâmplat în faţa unui magazin din judeţul Gorj. Poliţistul, care nu este la prima abatere, urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Imaginile cu bătaia au fost surprinse de o camera de supraveghere din comuna Mătăsari, judeţul Gorj. În imagini se observă cum poliţistul asteapta în fata unui magazin ca soferul să iasă după care începe să îi care pumni şi picioare. Victima susţine că poliţistul i-ar fi reproşat că l-a stropit cu maşina în momentul în care a trecut pe lângă el.

După ce şi-a revenit, bărbatul s-a dus la spital unde a scos un certificat medico-legal şi a şi făcut şi plângere la politie.

Pe numele poliţistului s-a întocmit un dosar penal. Agentul a rămas acum şi fără arma din dotare.

Poliţistul bătăuş nu este la prima abatere. El a mai fost sancţionat, dar nu s-a făcut anchetă disciplinară. Reprezentanţii IPJ Gorj susţin că pe numele agentului există cel puţin două plângeri pentru agresiune.


Comentarii

militzica tzaran bashit,minte de oltean prost.(militianul)cred ca l-a asteptat pe om sa iasa din magazin scandand:iesi afara javra ordinara.sa i se mareasca salariul si sa fie avansat in functie.omul e plin de energie.trebuie neaparat sa fie folosit acest potential care zace in acest bou.mutat undeva pe la un G.A.Z.

25 august 2012 2:08

politistul sa fie avansat astia care te stropesc cu masinile lor merita o bataie buna!

24 august 2012 23:27

boc uniforma,il face pe GHIOLBAN mare scula. MILITZIANU trebuie dat afara din CIREADA, sau trimes in Afganistan sa se bata cu talibanii.

24 august 2012 20:33

bucur Daca soferul care a stropit nu si-a exprimat regretul pentru ce s-a intamplat si, mai mult, l-o fi injurat sau persiflat pe politist, bine i-a facut politistul! Cu pretul carierei si a libertatii(putin probabil), dar ghiolbanul asta merita!

24 august 2012 19:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.