Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un gardian al Penitenciarului Jilava a fost prins în timp ce încerca să introducă în unitatea de detenţie telefoane mobile, alcool şi pastile anabolizante, relatează Mediafax.

Angajatul Penitenciarului Bucureşti Jilava a fost prins joi, în jurul orei 21.00, de către doi ofiţeri ai unităţii care făceau un control intern, în timp ce încerca să introducă în sectorul de deţinere mai multe telefoane mobile, dispozitive handsfree, încărcătoare pentru telefoane mobile, alcool, rezistenţe electrice şi pastile pentru creşterea masei musculare, se arată într-un comunicat de presă al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) remis vineri.

Potrivit unor surse din cadrul ANP, un telefon mobil care într-un magazin autorizat costă mai puţin de 50 de euro se vinde deţinuţilor, odată introdus în penitenciar, cu sume care ajung la 300 de euro.

Integral pe România LiberăComentarii

blonda chioru si piticu nu exista angaj al vreunui penitenciar din RO care sa nu castige intre 500 pana la oricati Euro lunar numai din astfel de activitati. Asa ca articolul e pueril si daca s-ar investiga mai atent v-ati da seama ce bizniss se face in penitenciarele patriei.

24 august 2012 14:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.