Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Armeniei a cerut oficial sprijinul Rusiei pentru a-i asigura securitatea, anunță agențiile occidentale de presă. Premierul Armeniei, Nikol Pashinyan, a cerut oficial sprijinul Rusiei pentru a-i asigura securitatea, anunță, sâmbătă, agențiile occidentale de presă.

"Șeful guvernului Armeniei a cerut preşedintelui rus să înceapă consultări urgente pentru a determina natura şi cantitatea de ajutor pe care Federaţia Rusă îl poate oferi Armeniei pentru a-i asigura securitatea", a anunţat partea armeană.

După cum se știe, Armenia este una dintre cele trei state din Caucaz care au făcut parte din URSS. Pe baza unui acord cu guvernul de la Erevan, Rusia menține în continuare o bază militară în Armenia. Pe de altă parte, Azerbaidjanul, țară turcofonă, este susținut în conflictul cu Armenia de către Turcia. În ultimele zile, evoluția conflictului dintre Armenia și Azerbadjan a înclinat în favoarea Azerbaidjanului.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.