Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Afacerilor Interne a trimis în mai multe județe o adresă scrisă în care se solicită date despre personalul medical care refuză să participe la campania contra pandemiei.

Conducerea centrală a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a trimis în mai multe județe o adresă scrisă în care se solicită date despre personalul medical care refuză să participe la campania contra pandemiei.

În document se precizează că se solicită numele medicilor și asistentelor care, din motive medicale, nu pot participa la campania contra pandemiei. De asemenea, un subpunct separat cere date despre personalul medical (medici și asistente) care refuză să participe la această campanie. Adresa precizează că această solicitare este foarte urgentă și că solicitarea vine din partea secretarului de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Integral pe România LiberăComentarii

Vrea lista, ca sa stie cui va trebui sa i-o suga dupa ce pun aia mâna pe el, nu? Cu respect, Paulus

1 noiembrie 2020 0:13

Inchizitorul suprem Harafatu Combate tare stimabilul! Mâine, cel târziu luni va fi cooptat în staff-ul OMS și invitat special la reuniunile Helitelor globaliste!!!

31 octombrie 2020 14:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.