Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O situație absolut uluitoare înregistrată la Târgu Jiu a ajuns la urechile autorităților locale, dar și în atenția opiniei publice, în plină criză generată de COVID-19. Noaptea trecută s-a aflat, în urma unui control neanunțat derulat de inspectorii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Gorj, că trei cadre medicale, confirmate noul coronavirus, au fugit pur și simplu din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, unde ar fi trebuit să se afle nu ca angajați, ci ca pacienți.

Managerul spitalului, ajuns la fața locului, a părut surprins de cele întâmplate și a anunțat că se va face un control la nivelul unității sanitare, pentru a afla cum de s-a ajuns la o astfel de situație.

”E un gest iresponsabil datorită faptului că la nivel de țară, știți bine, cazurile cresc în fiecare zi. E o lipsă acută de locuri în spitale și alții chiar poate așteaptă o zi două până găsesc un loc să se interneze într-o secție de boli infecțioase, iar noi să avem paturi ocupate fictiv”, a declarat Narcis Stoian, șef DSP Gorj, pentru Știrile ProTV.

Integral pe NaţionalComentarii

bambirica Ba si in siderurgie,cand se turna otel de credeam ca se scufunda pamantul de atata greutate si se dezmembreaza,si noi ne topim de canicula amplificata de temperaturile halei,unde si cana plina de sifon rece era fierbinte,unii au dat bir cu fugitii,birourile plecau in concedii,pupincuristii cautau racoare si aer conditionat,iar otelul se turna ,mereu si mereu,ia ghiciti cine o facea?aveti dreptul la 3 incercari.De ce fug astia acuma cand dau de greu?Fiindca nu mai este bine?Ba da cand lea fost ?Cui au spus?Se pare ca expresia de foc continuu ,nu e cunoscuta decat cei care stau sub foc continuu.Dezertorii,pupincuristii,puturosii si lasii ,nul cunosc .Ii scuip in ochi,si ei pe mine in p..a de la juma de milimetru.

31 octombrie 2020 11:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.