Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Clotilde Armand este oficial noul Primar al Sectorului 1! Aceasta a preluat mandatul joi seară, odată cu depunerea jurământului la ceremonia de învestitură.


Clotilde Armand a preluat mandatul de Primar al Sectorului 1, odată cu depunerea jurământului la ceremonia de învestitură.

Aceasta a fost validată pentru funcția de Primar abia marți, de către Tribunalul București, după ce rezultatul scrutinului fusese contestat de fostul primar, Dan Tudorache.

„Tribunalul București a amânat până mâine (marți - n.r.) la ora 15.00 decizia definitivă legată de validarea mandatului meu. Până atunci, vă las aici numele persoanelor care au contestat validarea mea. 122. Majoritatea sunt din PSD, rudele acestora și angajați ai Primăriei Sectorului 1. Eu cred că vor avea un șoc mâine”, scria luni Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook

Rezultatul scrutinului a fost contestat de primarul în funcţie, Dan Tudorache, după Mihai Gâdea a prezentat la "Sinteza Zilei" o înregistrare din camera cu sacii de voturi din Sectorul 1.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.