Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Social-democrații îl cheamă pe premierul Ludovic Orban în Parlament, să prezinte un raport referitor la proiectul de buget pe anul viitor, "Românii să afle care sunt intențiile concrete cu privire la TVA".

"Am luat decizia să facem demersurile necesare astfel încât să-l chemăm pe premier în Parlament cu un raport referitor la proiectul de buget pe anul viitor. Nu înțelegem de ce nu este urcat în transparență decizională și în transparență publică proiectul de buget pe anul viitor.

Dacă nu e nimic de ascuns, dacă totul este corect pentru români, de ce nu e publicat proiectul de buget? De ce nu se organizează o conferință la nivel guvernamental, astfel încât toți românii să afle care sunt intențiile concrete cu privire la TVA, de exemplu", a spus, joi, prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea.

Ea consideră că Guvernul "nu-și mai pune problema să crească TVA, ci cu cât să crească TVA". "Solicităm Guvernului informații clare și concrete, iar pentru că nu dă semne de transparență față de români, am luat decizia să fie chemat la raport în Parlament chiar premierul Ludovic Orban", adaugă Firea.

Potrivit social-democratie, PSD nu va fi de acord cu majorarea TVA.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.