Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Sănătății a făcut în data de 29 octombrie o vizită în județul Constanța. Scopul deplasării a fost evaluarea capacității de tratare și testare în actualul context epidemic, dar și evaluarea situației epidemiologice din județul respectiv.

Conform celor spuse de Nelu Tătaru, urmează o nouă perioadă dificilă de posibilă creștere a numărului de cazuri noi. „Avem trei-patru săptămâni grele pentru a intra pe un platou. Haideți să participăm cu toții la scăderea numărului de cazuri. Fiecare caz nou poate provoca un focar”, a mai spus Nelu Tătaru, care a precizat însă că nu se impune carantină la nivel național”, a declarat Nelu Tătaru la Constanța.

Ministrul Sănătății a fost întrebat ce alte măsuri pregătește Guvernul pentru a stopa răspândirea pandemiei de coronavirus. „Se vor mai lua restrictii la nivel local, nu se impune carantinare la nivel național”, a declara Nelu Tătaru. De asemenea, ministrul Sănătății a spus că se va face o extensie la ATI de 14 paturi la Spitalul Județean, 12 paturi la Spitalul de Pneumoftiziologie și 7 paturi la Spitalul Mangalia. Conform celor transmise de către Ministerul Sănătății, acesta a discutat și cu autorităţile locale, cu conducerile unităţilor sanitare şi cu cadre medicale la Constanța, iar ulterior se va deplasa și la Mangalia.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.