Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pelerinajul bucureștenilor la racla moaștelor Sfântului Dimitrie cel Nou nu a reprezentat doar o victorie de parcurs a Bisericii Ortodoxe Române. Dar în bună măsură pare să fi pecetluit și soarta Inspectoratului General al Jandarmeriei Române. Mai ales că după ejectarea sa din fruntea Jandarmeriei Române, colonelul Bogdan Enescu continua să agite încă apele care nici nu apucaseră barem să se liniștească bine.

Ba cu agitarea variantei de lucru cum că ar fi făcut singur un pas înapoi doar pentru a putea reveni în forță după clasarea dosarului de la Direcția Națională Anticorupție, ba cu amenințările fățișe că va trage după sine cât mai mulți ofițeri în hora anchetelor care oricum se tot strâng în jurul său.

Bogdan Enescu și ”Iubi”, înainte de mutarea de la vârful IGJR

Numai că pelerinajul din Dealul Patriarhiei a decis definitiv soarta Jandarmeriei. Pentru că fotografiile intrate în posesia noastră arată un cuplu ”Iubi – Mâțu” departe de aroganța afișată în urmă cu doar câteva săptămâni. Iar colonelul Bogdan Enescu a simțit de acum pe propria piele ” ce a fost și ce a ajuns” pe parcursul orelor în care, alături de concubina sa, subofițerul Cătălina Constantin a stat la coadă pentru a se ruga la moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou. Iar pentru ce s-or fi rugat cei doi apropae că nici nu mai contează, din punct de vedere al sistemului, desigur.

Fiind suficient de constatat că omul care până acum câteva zile bătea cu pumnul în masa Jandarmeriei a fost lăsat acum să ia coada de la cap! În timp ce până și noul prefect al Capitalei, ajuns în zonă pentru inspectarea forțelor Jandarmeriei angrenate în buna asigurare a acestui important eveniment religios a avut și el grijă să întoarcă strategic spatele, pentru a nu da ochii cu omul care încă se visează întors la comanda IGJR…

Integral pe NaţionalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.