Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Reality-show-ul "Ferma" este un motor de audiență pentru postul PRO TV și, pe vremuri, era și un "boom" financiar pentru vedetele participante. Criza generată de pandemie a afectat însă grav onorariile concurenților. Click! a aflat, din surse sigure, câți bani au primit vedetele pentru prestația lor.

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii "Ferma" a fost la un pas să nu se mai facă, din cauza incertitudinilor legate de pandemia de coronavirus. Într-un final, producătorii au ales locația pentru acest sezon, care a mai fost folosită și la prima emisiune, cea din 2015, când gazdă a fost Iulia Vântur.

Este vorba despre pădurea de la Cocani, la 20 km de București, județul Dâmbovița. Doar că de data aceasta, în afară de locul de filmare, primul și cel mai nou sezon nu mai au nimic în comun. Din cauza pandemiei de coronavirus au fost alte reguli, iar bugetele pentru concurenți au intrat la apă. Să ne reamintim că în 2019 Click! a scris despre onorariul uriaș al Claudiei Pavel, de 50.000 de euro! Alte vremuri!

S-a filmat timp de 37 de zile, în august-septembrie, iar fiecare concurent a primit sume cuprinse între 200 și 500 de euro pe zi. Mai mult, înainte de a intra în reality-show, concurenții au stat și câte cinci zile în izolare, ca măsură de siguranță în contextul pandemiei. Sursele Click! ne-au spus că George Burcea, a cărui eliminare am văzut-o în episodul de marți seara, a încasat 20.000 de mii de euro, Anda Adam a primit mai mult cu 5.000 de euro, adică 25.000, iar Cezar Ouatu a fost plătit cu aproximativ 4.500 de euro.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.