Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cunoscută pentru rolul de serialul „Emily in Paris”, actrița Ashley Park (28 de ani) a povestit într-un interviu recent despre drama pe care a trăit-o în adolescență și cum a ajuns să fie o supraviețuitoare a cancerului.

Vedeta de la Hollywood a fost diagnosticată atunci când avea doar 15 ani cu o formă de cancer. Ashley Park susține că de multe ori oamenii aduc în discuție acest subiect delicat din trecutul ei, însă nu o deranjează să vorbească despre experiența marcantă.

De ce se teme cel mai mult

Deși a trecut cu bine peste această cumpănă, actrița se teme că diagnosticul i-ar putea afecta cariera sau identitatea. „Nu am vrut să știu că aș putea deveni infertilă sau că inima mea ar putea să înceteze să funcționeze la un moment dat sau orice lucru de genul ăsta, pentru că atunci când o spui, începi să te gândești la asta”, a spus Ashley Park.

Integral pe CancanComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.