Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Patriarhul Daniel a insinuat, marţi, că regimul comunist a căzut în România, în anul 1989, după ce autorităţile de atunci au interzis închinarea la moaştele Sf. Dimitrie. O telegramă adresată lui Nicolae Ceauşescu de către Patriarhie, pe 19 decembrie 1989, dovedeşte cum conducătorii Bisericii Ortodoxe îi jurau credinţă dictatorului chiar în ultimul ceas şi ignorau complet faptul că Revoluţia începuse de patru zile.

Patriarhul Daniel a declarat marţi, la cermoniile organizate cu ocazia sărbătorii Cuviosului Dimitrie cel Nou că, în toamna anului 1989, autorităţile comuniste au interzis închinarea la sfintele moaşte pe motiv că în clădirea de alături, unde era sediul Marii Adunări Naţionale, ar avea loc o şedinţă importantă, iar „această umilire a Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou a fost răsplătită în sensul că peste câteva luni regimul comunist a căzut”, clădirea devenind sediul Patriarhie.

Integral pe AdevărulComentarii

Muie postacului Psd-ist Daniel Va sa spunem imputit de postac Psd-ist @Daniel,,,acum folosesti alt nume de postac imputit,,nu e normal ca voi imputiti de postaci Psd-isti sa nu luati apararea jegului Patriarhulul securist,,,tu vb de securisti jegule cand Psd-ul este format de securisti si comunisti..

29 octombrie 2020 8:00

Daniel Sacalii au fost deranjati de cuvantul de invatura al Patrarhului si au iesit la atac.Uite asa isi arata adevarata fata acesti ziaristi securisti ,slugile de casă ale lui jonhanis si orban ( ce nume de romani)Pentru un blid de fasole isi vând sufletul.

29 octombrie 2020 7:06

ariciul catzzz.

28 octombrie 2020 9:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.