Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Suplimente în lupta cu Covid-19. Un medic român explică ce ne ajută, în această perioadă, în afară de celebrele vitamine D, C, echinaceea. Este vorba de câteva suplimente cu proprietăți antioxidante extrem de puternice.

”Să ne întărim imunitatea,” scrie dr. Adina Alberts, pe pagina de Facebook. Cunoscutul medic ne oferă și o listă a unora dintre cele mai puternice substanțe antioxidante. Redăm, mai jos, lista completa:

Pe lângă vitaminele C, D, propolis, lăptișor de matcă, echinaceea, cătină, ș.a, ar trebui să mai avem în vedere și următoarele suplimente alimentare:

Suplimente în lupta cu Covid-19

QUERCETINA este recunoscută pentru proprietățile sale antioxidante puternice.
Quercetina este un flavonoid care se găsește în mod natural în ardei, roșii, sfeclă, brocoli, fenicul, cireșe, pere, vișine.
Se găsește în farmacii sub formă de capsule de 100, 200 sau 500 mg. Câte 500-750 mg pe zi reprezintă o doză zilnică optimă.

Integral pe Doctorul zileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.