Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Europa are nevoie de o 'accelerare serioasă' a luptei împotriva coronavirusului, iar lipsa capacităţii de depistare a contacţilor ar putea îndrepta boala şi mai mult într-o zonă întunecată, a afirmat luni un înalt responsabil al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), scrie Agerpres, citând Reuters.

Regiunea Europa, care la OMS include 46 de ţări, furnizează 46% din bilanţul global de infectări şi aproape o treime dintre decese, a indicat Mike Ryan, directorul Programului pentru urgenţe sanitare al OMS

"În acest moment suntem mult în urma virusului în Europa, aşa încât a i-o lua înainte va necesita o accelerare serioasă în ceea ce facem", a spus Ryan într-o conferinţă de presă.

Integral pe Digi24Comentarii

Daniel Dar care este rolul vostru acolo , mai oms- istilor, doar sa tocati bani? Veniti mai specialistii lui peste si dati solutii, remedii nu critici si pareri.Acum s-a vazut clar valoarea asa zisilor oameni de stiinta, nu sunt in stare in sec.XXI sa fabrice un vaccin.De jegurile de politicieni , ce sa mai vorbim, niste hoti ordinari care au calcat pe cadavre pentru bani.Singura scapare este la Bunul Dumnezeu.

27 octombrie 2020 10:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.