Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Miță, solistul trupei Bere Gratis, ia și el atitudine după ce a văzut reacțiile în "cazul Bittman", unele de înverșunare, altele de solidaritate. Mihai Georgescu a scris o scrisoare către o Românie în "pragul smintelii". Iată ce mesaj transmite Miță și cum ne îndeamnă pe toți să fim mai puțin înverșunați.

Miță de la Bere Gratis nu se dezice de prietenia cu Dan Bittman și subliniază că, bună, rea, opinia solistului de la Holograf, legat de COVID, are legătură cu dreptul fiecăruia la libera exprimare.

Scrisoare către o "Românie smintită"

"În ultimele zile am văzut multe interviuri cu D. Bittman. Îl cunosc. E prietenul meu de 20 de ani. Bun/rău, prost/deștept, talentat/netalentat, e totuși o personalitate a muzicii românești.

Integral pe Click!Comentarii

Doamna doctor Bittman... o doctoriță uluitor de deșteaptă și de empatică față de TOȚI pacienții săi. Ar fi fost imposibil să nu aibă și un băiat deștept, talentat, sensibil și cu perfectă rectitudine morală! Prostălăii n-au decât să se lase f... în ureche de propaganda și manipulările europoolelor globaliste/neomarxiste!

27 octombrie 2020 11:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.