Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Violeta Alexandru a criticat, într-o postare pe Facebook, situația din capitală de după alegerile locale, referindu-se la contestațiile social-democraților privind primarii aleși. ”PSD, direct sau prin interpuși, se agață cu dinții de scaunele pierdute. Mai că îți vine să crezi că au tras de timp pentru a mai da niște tunuri în afara mandatului”, scrie ministrul Muncii. Alexandru a dat asigurări că PNL și USR s-au unit pentru a face treabă.

”Este incredibil ce se întâmplă în București după alegeri. Contestații PSD vizând primarii aleși ai Dreptei unite, proceduri duse la limita maximă a termenului. PSD, direct sau prin interpuși, se agață cu dinții de scaunele pierdute. Mai că îți vine să crezi că au tras de timp pentru a mai da niște tunuri în afara mandatului. Adevărul este întotdeauna la iveală. În curând se va termina!”, a scris ministrul.

Alexandru le-a transmis bucureștenilor care îi transmit, ”pe bună dreptate”, că așteaptă decizii din partea dreptei unite că ”sunt pregătiți să preia lucrurile.”

Integral pe Realitatea.netComentarii

Violenta de Cotroceni, aruncat în groapa cu miniștri, spune iar lucruri trăznite! Cântă la altă masă, cucoană, cântecelele tale unsuroase și puerile despre dreapta unită și pusă pe treabă. Este pusă, într-adevăr, dar nu pe treabă, ci pe jefuirea banului public de către voi, lăbărarii, în timp ce USR-ul fură în draci la alegeri pentru a crește și el mare, a vă lua locul și a putea jefui și el în voie. Așa că, Violento, nu mai umbla cu manipulari puerile, că v-am citit perfect și puterința la guvernare, dar, mai ales, năravurile și moravurile.

27 octombrie 2020 7:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.