Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Elveția este pe punctul de a ceda în fața pandemiei de coronavirus și ia măsuri extreme!

Deciziile pe care medicii elvețieni le-ar putea lua în scurt timp seamănă cu cele adoptate în Bergamo în martie, când Italia a fost copleșită de valul de Covid-19.

La pagina 5 a unui document medical sunt indicate tipurile de pacienți care nu vor fi internați la Terapie Intensivă, scrie La Stampa, citat de Rador.

„Vârsta de peste 85 de ani.

Vârsta de peste 75 de ani însoțită de cel puțin unul dintre următoarele criterii: ciroză hepatică, insuficiență renală cronică în stadiul III, insuficiență cardiacă de clasa NYHA mai mare de 1 și supraviețuire estimată la mai puțin de 24 de luni”.

Integral pe GândulComentarii

Păi este corect, boilor! De ce să-i internezi pe bătrâni în ATI, unde, dacă nu au încă Covid, vor face boala cu siguranță?I Mai bine îi asiguri trataamentul acasă. Iar elvețienii își pot permite asta.. La noi, chiar și un tânăr sănătos tun dacă îl internezi in spital Covid (nu neapărat la ATI) se va infecta cu Sars-Co-2, devenit infecție nosocomială.

26 octombrie 2020 11:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.