Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Apelurile pentru boicotarea produselor franţuzeşti câştigă teren în unele ţări musulmane, ca represalii împotriva preşedintelui Emmanuel Macron, care nu s-a delimitat de caricaturile cu profetul Mahomed apărute în Franţa, relatează duminică agenţia DPA, citată de Agerpres.

Franţa ''nu va renunţa la caricaturi'', a declarat Macron joi seară, la o ceremonie în memoria profesorului Samuel Paty, decapitat într-un atac islamist după ce le arătase elevilor săi caricaturi cu profetul Mahomed.

Vineri, caricaturile au fost proiectate pe o clădire guvernamentală franceză, stârnind furie în lumea arabă. Apeluri pentru boicotarea produselor franţuzeşti şi hashtag-uri cu mesaje în apărarea profetului Mahomed s-au viralizat pe reţelele de socializare.

Integral pe Digi24Comentarii

Cinq Mars Sug EURO-poolla &#REZIST!

26 octombrie 2020 21:35

ariciul Niste idioti.Dumnezeu ,Allah,Sau orice alta denumire ar avea creatorul universului,nu are nevoie de apararea unor parci ,care-si plimba hoiturile cate o clipa in raport cu vesnicia ,pe pamantul asta unde e loc pentru toti ,si unde supravietuirea e scopul general nicidecum ,religia oricare ar fi ea.Allah Akbar.Foarte de acord .Dumnezeu e mare.E foarte mare ,glorios si slavit .Nici nu putem cu mintea noastra sa cuprindem atata marire.Tot respectul pentru musulmani si credinta lor.Daca respecta si ei crestinismul si ,celelalte religii,nu vad unde e problema?in capul unor prosti si idioti?

26 octombrie 2020 9:47

Cinq Mars Fascistule Paulus, iar ai apărut în timp ce sevești muie? Apropo, pentru tine ca opinie politică contează numai mutra individului? Cam sărac gândești nene! Uite, în cazul meu nu-mi place moaca lui Iohannis, dar mă interesează numai ce face omul și modul cum lucrează el pentru țara asta. N-are decât să-l placă nevastă-sa la moacă, în rest n-are decât să fie sănătos omul. Macron ăsta nu e nici hidos la moacă și nici nu a prea făcut gafe în tipul slujbei lui pentru Franța. Dar, pentru naziștii neo-staliniști ca tine, care au prea mult căcat în cap, lucrurile stau contra naturii, ce să-i faci? În altă ordine de idei, Macron greșește o iotă, dar greșeala lui e justificată de libertatea de exprimare a cetățeanului, anume caricaturile respective. Eu, care sunt ateu, nu sunt de acord cu caricaturile respective, iar asta numai pentru că islamiștii fanatici sunt capabili de crime contra umanității, atât. În opinia mea, nenea Macron ar trebui să fie mai flexibil cu privire la caricaturi, anume să nu le încurajeze, măcar atât să facă el, precum și ar trebui ca el ca șef de stat să încerce măcar să explice lumii lui din Hexagon și nu numai, faptul că acele caricaturi nu se vor a insulta religia islamistă musulmană, ci au carcter strict umoristic, atât. Dar chiar și explicații de acest gen n-ar fi poate suficiente pentru islamiștii ăia fanatici și needucați, adică fără școală. Ce zici? Muie PSD!

25 octombrie 2020 23:17

Uite ca pâna si Erdogan propune expertizarea psihiatrica a EURO-maimutzei din poza - noi ce facem, nu-l punem în camasa de forta? Cu respect, Paulus

25 octombrie 2020 22:06

Bine, dar caricaturi cu caricatura asta de moaca de EURO-boul-Apis când proiecteaza?! Cu respect, Paulus

25 octombrie 2020 21:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.