Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actriţa Andreea Perju şi-a deschis un al doilea restaurant în plină pandemie şi povesteşte cât de greu i-a fost să-şi păstreze angajaţii.

Cu decizii care se schimbă de pe o zi pe alta, antreprenorii sunt nevoiţi să facă adevărate scamatorii pentru a-şi salva afacerile de la failment.

Cu o viaţă foarte activă în mediul online, Andreea se tramsformă radical cînd are de gestionat problemele de afaceri.

"A fost un an al schimbărilor. Aș fi clacat, am avut un moment. Norocul a fost soțul meu care a rămas cu picioarele pe pământ. Am stat despărțiți două luni și jumătate, iar asta nu s-a întâmplat niciodată în 12 ani de relație.

Clienții m-au încurajat, pentru că avem un restaurant deschis de cinci ani, și am deschis al doilea restaurant.

Dacă știam ce urmează, nu mă mai băgam. Nu e ușor nici în momentul de față, lucrurile se schimbă de la o zi la alta", a declarat Andreea Perju.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.