Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adrian Oros și Ludovic Orban au discutat în cadrul ședinței de Guvern din data de 22 octombrie despre situația plăților în agricultură. Conform celor spuse de ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în doar șapte zile a reușit să autorizeze la plată următorul număr de fermieri.

În cadrul ședinței de Guvern din data de 22 octombrie, Ludovic Orban a adus din nou în discuție situația plăților în agricultură.

„Începând cu data de 16.10, am demarat plata acestor avansuri, iar în doar șapte zile am reușit să autorizăm la plată peste 72% dintre fermieri”, a spus Adrian Oros legat de acest subiect.

Integral pe CapitalComentarii

Cristi Gargara pnl - isto orb anisto Jon hanisto .Nu am primit niciun chior de leut, nu numai eu ci toti fermierii din Bistrita Nasaud.Astia mint asa cum respira,sau stirea este inventata de ziaristii securisti ai pnl ului.

25 octombrie 2020 11:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.