Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un „moment critic” al pandemiei are loc în țările din emisfera nordică, iar guvernele trebuie să ia măsuri urgente pentru a evita prăbușirea sistemelor de sănătate, atrage atenția directorul general al OMS.

Tedros Adhanom Ghebreyesus a avertizat vineri că un număr prea mare de ţări înregistrează o creştere exponenţială a cazurilor, potrivit AFP și news.ro.

„Un număr prea mare de ţări cunosc o creştere exponenţială a cazurilor de Covid-19 şi asta coduce la faptul că spitalele şi unităţile de îngrijire de terapie intensivă să fie aproape sau să-şi depăşească limitele şi suntem abia în octombrie”, a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus într-o conferinţă de presă.

Integral pe ProTVComentarii

Bun si cum evolueaza pe bursa premiul pus pe capul pocitaniei marxist-maoiste din poza (cu sau fara botniță "obligatorie", n.m.? Cu respect, Paulus

24 octombrie 2020 7:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.