Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, a reacționat printr-un mesaj pe Facebook după anunțul PNL Timiș că a semnat protocolul cu USR-PLUS, însă în document nu este menționată și împărțirea funcțiilor în CL și CJ, așa cum a cerut el. Fritz se declară ”mâhnit” de spectacolul politic din ultimele zile, de la Timişoara, și "constată cu mirare că PNL a dat deja drumul la postări sponsorizate pe Facebook despre acest conflict artificial".

După ce a aruncat în aer negocierile cu USR-PLUS pentru o majoritate în Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean, PNL Timiș a semnat vineri protocolul cu echipa primarului ales al Timișoarei, Dominic Fritz, însă în document nu este menționată și împărțirea funcțiilor în CL și CJ, așa cum a cerut primarul Fritz. El a primit de la liberali termen până luni să semneze documentul.

Dominic Fritz a reacționat printr-un mesaj pe Facebook în care subliniază că Nica a semnat protocolul în faţa jurnaliștilor, şi nu în faţa partenerilor de coaliţie şi spune că Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş nu sunt pe deplin funcţionale fără viceprimari şi vicepreşedinţi.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.