Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Analistul politic, Cozmin Gușă a dezvăluit pe o rețea de socializare faptul că Central Intelligence Agency (CIA) a anunțat încă din 2005 „dezastrul pandemiei de coronavirus”. El spune că scenariul descris atunci se „implementează fidel în 2020.

El citează din raportul CIA din 2005 în care se anticipa, pe baza datelor existente atunci, că: „Spre anul 2020, o boală care va semăna cu o formă gravă de pneumonie se va răspândi în întreaga lume, atacând plămânii și bronhiile și este rezistentă la toate tratamentele cunoscute. Mult mai stupefiantă decât boala în sine va fi DISPARIȚIA SA BRUSCĂ ȘI REAPARIȚIA EI 10 ANI MAI TÂRZIU, înainte de a dispărea pentru totdeauna la fel de rapid precum a apărut”.

Mai mult, Gușă susține că în Franța este acum o dezbatere publică referitoare la faptul că virusul a fost creat în mod artificial, dar și că pandemia coronavirus este folosită ca armă de tip geo economic.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Liviu Nicolae Dragnea, ocnaș în termen la ocna Rahova Așa este! Analul politic Cozmin Gușă a dezvăluit dezvăluirea. Fără alte comentarii. Muie PSD!

23 octombrie 2020 19:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.