Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Axinte din „VAcanța Mare“ a primit recent o veste-bombă. Actorul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare într-un dosar deschis în urmă cu 8 ani. Florin Petrescu și-a recunoscut faptele în fața judecătorilor, iar acum este nevoit să se supună legii.

Axinte a fost anchetat într-un dosar de trafic de influență, deschis în urmă cu 8 ani și în care a avut calitatea de suspect. În tot acest timp actorul a avut mai multe audieri la DNA, acolo unde a dat explicații din cauza unor acuzații care i s-au adus. Se pare că omul de televiziune ar fi intervenit pentru un fost director al unui spital din Capitală, într-o campanie în televiziunea deținută de Dan Diaconescu.

Florin Secureanu, managerul spitalului Malaxa, l-a denunţat pe Florin Petrescu că ar fi cerut suma de 5.000 de euro pentru un contract de publicitate cu fostul post de televiziune, OTV, potrivit spynews.ro.

Integral pe CiaoComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.