Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce și-a pus subalternii să întârzie prin plângeri la instanță preluarea mandatului de către Nicușor Dan, pe ultima sută de metri, Gabriela Firea mai încearcă să dea niște lovituri de imagine utile pentru 6 decembrie. Cea mai recentă este anunțarea de Primăria pe care încă o conduce, lansarea de către DGASMB a proiectului „Protejați împotriva COVID!”, ID 138240, proiect cofinanţat din Fondurile Europene Structurale și de Investiții, valoarea totală aprobată prin contractul de finanţare fiind de 3.288.969,78 lei.

Obiectivul proiectului vizează limitarea răspândirii virusului, precum și a efectelor extrem de grave ale acestuia asupra beneficiarilor Centrului Rezidențial de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Dependente – Berceni, Centrului Rezidențial ”Sfânta Teodora” și ai Căminului pentru Persoane Vârstnice Acad. N. Cajal, aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti.

Responsabil Tehnic e un fost pușcăriaș

Ca să gestioneze cele 3,3 milioane de lei, echipa lui Firea l-a nominalizat pe Cristian Petrișor Iftene fost pușcăriaș recidivist, ultima sa condamnare datând din 29 ianuarie 2015 când prin sentința nr. 142/A/29.01.2015 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a II-a Penală, Iftene a fost condamnat la închisoare cu executare pentru înșelăciune, victime fiind chiar 13 persoane vătămate ce locuiau la Centrul de Asistență Socială „Sf.Ioan” și de la care acesta ceruse suma de câte 100 lei, profitând de calitatea sa de coordonator al centrului și inducându-le în eroare că nu vor mai beneficia altfel de serviciile sociale. Deși suma a fost mică, de doar 1300 de lei, pentru că era recidivist, judecătorii l-au condamnat la închisoare cu executare.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.