Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Revoltat de faptul că nu mai prinde un loc cald în Parlament, un celebru politician şi-a anunţat demisia din partid. Mai mult, s-a comparat cu Gheorghe Hagi în momentul său de glorie, la Campionatul Mondial din 1994 din SUA.

Miercuri, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, declara că nicio organizaţie judeţeană nu l-a propus pe liste pe Şerban Nicolae pentru a candida la un nou mandat în Senat sau în Camera Deputaţilor. “Nu i-am reproșat domnului Șerban Nicolae nicio activitate. Am lucrat cu materialul clientului si domnul Şerban Nicolae nu a fost propus de nicio organizaţie să fie pe liste”, a spus liderul PSD despre fostul lider al Comisiei Juridice din Senat şi fost lider al senatorilor social-democrați.

Având în vedere că nu a fost trecut pe listă pentru alegerile parlamentare, Şerban Nicolae a luat o decizie tranşantă: a anunţat că va demisiona din PSD.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.