Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Zarvă mare în PSD. O parte dintre cei care nu se mai regăsesc pe listele de la alegerile parlamentare pleacă din partid. Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu vor candida pe listele Partidului Ecologist Român (PER) la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Senatorul Şerban Nicolae, care nu mai apare pe listele PSD pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie, a anunțat joi că şi-a dat demisia din PSD.

„Dragi prieteni, azi am fost pus în fața celui mai greu moment din cariera mea politică. Acela de a-mi da demisia din partidul pe care, împreună cu alți colegi, l-am înființat în 1992. Implicit, părăsesc și grupul parlamentar pe care l-am condus la performanțele politice pe care le cunoașteți și la care ați contribuit.

Cea mai frumoasă apreciere pe care mi-ați putut-o face a fost aceea de a mă desemna, prin vot, cu patru candidați și două tururi de scrutin, candidatul grupului PSD la funcția de președinte al Senatului. Știu bine ce presiuni s-au făcut împotriva acestei alegeri, ce telefoane s-au dat și ce amenințări s-au rostit. Cel mai clar instrument de apreciere a activității mele ca senator PSD este cel dat de încrâncenarea disperată cu care am fost atacat de adversarii politici și de cererile lor repetate către conducerea PSD de a nu fi eu președintele Senatului și de a fi îndepărtat de pe listele de candidați PSD. Spre „binele” PSD… Au fost ascultați și s-a decis că nu mă ridic la noile standarde de profesionalism și integritate ale PSD. Nu am fost demnitar 30 de ani, nu am candidat pentru a avea un loc de muncă și nu e o nenorocire dacă sunt 500 de pesediști mai potriviți pentru viitorul Parlament decât mine.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.