Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Situație critică la Spitalul Clinic Județean Craiova. 80 de cadre medicale de la Unitatea de Primiri Urgență a Spitalului Clinic Județean Craiova și-au depus cereri de concediu de odihnă. Mai mult de jumătate sunt asistente medicale, restul sunt brancardieri și infiermieri.

Aceștia susțin că au obosit și că au nevoie de zile libere pentru refacere. Niciun medic nu a solicitat, însă, concediu și chiar sunt revoltați că există astfel de cereri în acest moment, în plină criză.

Șefa UPU Craiova a semnat cererile de concediu, dar managerul spitalului nu este de acord cu plecarea cadrelor medicale.

Situație critică într-un mare spital din România. 30 medici ATI infectați, nu există personal pentru gărzi și 80 cadre medicale, în concediu!


Facem o evaluare cu comitetul director pentru a vedea dacă aceste concedii coincid ca perioade. Nu sunt de acord cu toate aceste cereri în acelasi timp. DSP va veni astăzi în control” a declarat managerul insituției, Laurențiu Ivanovici, pentru Antena3.

În acest moment, în spital sunt mai multe focare, cea mai gravă situație fiind la ATI unde peste 30 de medici, asistenți și infirmieri s-au infectat!. Se caută oameni pentru că spitalul nu mai are cu cine să asigure gărzile. Astăzi se va întruni Comitetul Director pentru a vedea cum vor putea gestiona situația critică în care se află unitatea medicală.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.