Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul din Coreea de Sud a refuzat, joi, să suspende programul de vaccinare a populației împotriva gripei, în ciuda apelului medicilor, după ce cel puțin 25 de persoane au murit după ce au făcut injecția, scrie The Guardian.

Autorităţile sud-coreene au transmis că nu au găsit nicio legătură directă între decese și vaccinul antigripal.

Cel puțin 22 dintre persoanele decedate, printre care se numără și un băiat de 17 ani, făceau parte dintr-o campanie de vaccinare gratuită ce vizează 19 milioane de cetățeni (tineri și persoane în vârstă), a transmis Agenția de Control și Prevenire a Bolilor din Coreea de Sud.

Integral pe ProTVComentarii

ariciul Marii oameni de stiinta ,au descoprit ei leacul,stiu sa vindece ,stiu sa salveze ,dar oamenii mor asa cum era spus intr-o profetie de demult .inca odata se dovedeste marea nestiinta a oamenilor de [stiinta} .Baaa trogloditilor?Nu va ajunge niciodata nestiinta voastra acolo unde numai cel ce ne-a creeat are stiinta.

23 octombrie 2020 10:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.