Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Celebrul manelist Nicolae Guţă are cu ce se mândri. Nepotul său, Marcel, s-a transformat în femeie şi a devenit celebru peste noapte. Marcel este acum Sonia Ferrari, după ce şi-a schimbat sexul şi a investit 50.000 de euro în operaţii estetice. Are silicoane, extensii blonde şi arată ca o adevărată divă. Nu se pricepe doar la gătit, ci şi la cântat. Uite cum arăta înainte Marcel!

Până mai acum patru ani, Marcel Guţă (26 de ani) era un băiat chipeş. Brunet, cu barbă deasă şi freză pieptănată pe spate, elegant în vestimentaţie, dar şi în gesturi. Ai fi zis că este metrosexual, genul de bărbat care se aranjează mereu, însă Marcel îşi dorea de fapt să fie femeie. Nu a stat mult pe gânduri şi a decis să îşi facă această transformare totală, ba chiar şi-a schimbat şi numele. Aşadar, nepotul lui Nicolae Guţă este acum nepoata şi nu se mai numeşte Marcel, ci Sonia Ferrari!

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.