Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul în funcție al Capitalei, Gabriela Firea, a distribuit pe pagina sa de Facebook un mesaj, alături de o fotografie din biroul de la Primăria Generală, în care spune că este încă edilul Capitalei, că muncește și că îi place. Postarea sa vine în ziua în care Nicușor Dan a spus că „se tergiversează deliberat” preluarea mandatului de primar general al Bucureștiului.

Gabriela Firea este încă primar, în timp ce Nicușor Dan mai are de așteptat până va fi învestit în funcție

„Sunt tot aici. Încă muncesc. Tot ca oțelul. Și îmi place”, a scris, în engleză, Gabriela Firea.

Integral pe GândulComentarii

v Mahalaua este in floare, dar alegatorii sint de vina. Asa a fost aleasa Eba, Tzurcana si celelalte femei din politica. Fara a fi contra femeilor, au fost alese ca procente nu dupa merite

23 octombrie 2020 16:53

dixit! limba romana ii pute. capra raioasa tot cu coada sus. infantila si comportament ciocoiesc. atat poate sa produca pizideul.

23 octombrie 2020 8:31

Mihai Proasta isi da in petic ca si cu poza facuta impreuna cu barbat su si copii la deschiderea anului scolar.Unde nu i minte nici Dumnezeu nu cere, zice o vorba din popor.

23 octombrie 2020 7:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.