Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Firma Teldrum, aflată în insolvență și despre care s-a afirmat frecvent că ar fi controlată de Liviu Dragnea, a mai primit un contract de la Consiliul Județean Teleorman: 60 de milioane de lei pentru deszăpeziri în perioada 2017-2021.

Informația a fost publicată pe Facebook de Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1. “Verificam niște achiziții publice făcute de PSD prin SICAP și am dat de asta: Tel Drum a mai primit ieri niște milioane bune de la Consiliul Județean Teleorman.

60.367.072 lei pentru “Întreținerea curentă pe timp de iarnă a drumurilor județene din județul Teleorman în perioada 2017 – 2021”.

Curată insolveță la Tel Drum...“, a scris Armand.

În mai 2020, tot ea a anunțat că Teldrum a primit de la CJ Teleorman 109 milioane de lei pentru întreținerea pe timp de vară a drumurilor din județ. “Verificam niște achiziții publice făcute de PSD prin SICAP și am dat de asta: Tel Drum a mai primit ieri niște milioane bune de la Consiliul Județean Teleorman.

Integral pe NewsweekComentarii

xyz Blestemata femeie, aceasta politruca parasutata in Romania cu treaba! Da' prezinta si tu, Clotilda lu' Peste prajit, milioanele Euro incasate de tine de la Bechtel - rahatul praf de drumuri, si de la ENGIE, ce drak' faceai tu acolo, incat te plateam noi, consumatorii pe facturile de electricitate. Pe parashutata asta, n-o cheama la DNA, la niste audieri ?

22 octombrie 2020 17:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.