Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tudor Gheorghe este unicul cantautor care se bucură de un succes atât de mare cu cântece pe versurile marilor poeți români. Este pe scenă de 60 de ani. A povestit o întâmplare unică din viața sa, în America.

Tudor Gheorghe (75 de ani) are o voce de cinci stele care te răscolește puternic. De pildă, spectacolul de acum cinci ani, de la Sala Palatului, ”Mărine, la nunta ta”, a fost văzut de peste 18 milioane de români.

Cine nu a ascultat ”Au înnebunit salcâmii”, ”Lino, Leano”, ”Acolo este țara mea” ? Sunt piese atât de frumoase încât se zbârlește pielea de emoție. Din 1969, anul primului recital și până în 1996, Tudor Gheorghe a realizat nu mai puțin de 22 spectacole de muzică și poezie. A cântat și pentru românii din lumea largă. În America a avut o experiență de neuitat.

Tudor Gheorghe, experiență unică în America

Tudor Gheorghe, muzician, poet, cântăreț și compozitor a venit în studioul Gazetei Sporturilor la „Prietenii lui Ovidiu”, în emisiunea moderată de Ovidiu Ioanițoaia. Artistul a povestit recent o întâmplare uimitoare din viața sa, de care foarte puțină lume are habar. În tinerețe, îndrăgitul artist s-ar fi drogat cu heroină în timp ce se afla în Statele Unite ale Americii.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.