Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rafale trase în disperare, pe Facebook, de Codrin Ştefănescu, în conextul definitivării listelor PSD pentru alegerile parlamentare. „Ciolacu vrea un PSD fără PSD-iști! Acum sper că ați înțeles cu toții!”, scrie fostul secretar general al PSD.

Pe vremea lui Dragnea, una dintre cele mai influente figuri ale partidului, Ștefănescu are acum răbufniri melancolice:„Mai țineți minte acei PSD-iști de care erați mândri? Aceia care nu se lăsau călcați în picioare de nimeni? Vocali, curajoși şi civili? Ei bine, nu se mai regăsesc pe liste! Ciolacu i-a ras pe toți!”, a mai scris Codrin Ștefănescu într-o altă postare.

La zidul plângerii e însă coadă de social-democraţi din garda veche. Șerban Nicolae se pregăteşte să facă „poate cel mai dureros anunț” în privința activității sale publice, după ce Marcel Ciolacu a afirmat că pe Nicolae nu l-a mai propus nicio organizaţie judeţeană a PSD pentru un loc în Senat.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.