Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Luptele și scandalurile din partide pentru un loc eligibil pe listele de candidaturi pentru Parlament nu aduc prea mulți oameni noi și nici profesioniști în politica românească. PSD și PNL vor băga în viitorul Legislativ multe personaje controversate, traseiști și oameni asupra cărora planează suspiciuni de toate felurile – de la corupți până la scandalagii.

Metoda pe care PSD a găsit-o pentru a-și ridica cota cât de cât la parlamentare este impunerea unor medici din afara partidului pe liste. Cele mai noi achiziții: fostul ministru al sănătății în Guvernul Cioloș, Patriciu Achimaș-Cadariu – în circumscripția Cluj, și Remus Mihalcea, managerul spitalului Colentina – în circumscripția Argeș.

Alți trei medici fuseseră deja anunțați drept candidați ai partidului: Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel, la Camera Deputaților, respectiv Senat din București, și rectorul Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, Leonard Azamfirei, care deschide lista pentru Senat a PSD Mureș.

Așa-zisa curățenie a constat și în eliminarea unor personaje controversate, fără a merge însă în profunzime. Florin Iordache, ministrul „Altă întrebare”, a fost scos de pe listele de la Parlament pentru a fi pus președinte la Consiliul Legislativ. Totuși, Eugen Nicolicea, Carmen Dan, Viorica Dăncilă și Andreea Cosma nu vor mai prinde loc pe liste.

Integral pe România LiberăComentarii

bambirica Sa nusi mai faca.Fiindca eu cand am iesit din otelarie am plecat la tara si am luat sapa.Fiindca ma pricep si imi place.Ei cand sunt demisi sau dati afara din partid,nu am auzit de unul macar ca s-ar fi dus la munca undeva sau sa faca ceva util.Pupincuristi cum sunt au navalit in celelalte partide care iau primit cu bratele deschise si cu promisiuni de posturi si locuri pe liste.Asa ca ii voi trimite pe centura sa suga p..a ,pe un bon de masa si 20 de roni,iar politica sa o lase, chiar nu am nevoie de asa ceva.

23 octombrie 2020 10:19

v Ti se face scirba de asa oameni si de politica, dar ei o sa ne dicteze viitoarele legi dupa cre o sa traim. Nu vad nici o iesire din actuala "mocirla" politica.

22 octombrie 2020 16:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.