Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Ludovic Orban va lua decizii extrem de importante cu privire la amânarea ratelor românilor şi pentru 2021.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că Guvernul ia în calcul ca românii afectaţi de criza COVID-19 să poată beneficia de amânarea ratelor şi după 1 ianuarie 2021.

Premierul a precizat că sunt deja discuţii cu reprezentanţii din sistemul bancar, dar şi cu specialiştii Băncii Naţionale în acest sens: Am avut discuții pe această temă cu ministrul de Finanţe. Poate să fie o înțelegere sau un act normativ, care să permită ca după data de 1 ianuarie să nu fie obligați să plătească toți cei care au beneficiat de măsura amânării ratelor românilor. Se poate discuta asupra unor reeșalonări astfel încât povara lunară să nu fie atât de mare. Încă nu am luat o decizie. Știți foarte bine că e o legătură între sistemul financiar bancar, unde este implicată și BNR, și mediul de afaceri, precum și cetățenii, a declarat Ludovic Orban, miercuri, la Piteşti.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.