Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Încălzirea vremii va continua şi joi, însă spre sfârşitul săptămânii apar ploile, iar de ceaţă şi brumă nu scăpăm. Dimineţile şi nopţile vor fi deosebit de reci. Un nou val de aer rece va pătrunde în România. De duminică, 25 octombrie, în majoritatea regiunilor se întoarce vremea rea şi frigul.

Conform ANM, joi, 22 octombrie, se va forma ceaţă sau nebulozitate joasă, izolat la începutul intervalului şi local noaptea, cu o probabilitate mai mare în regiunile extracarpatice, pe văi şi în depresiuni. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 23 de grade, iar cele minime între -6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi în jurul a 13 grade pe litoral. Pe arii restrânse în depresiuni şi în zonele deluroase se va produce brumă.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.