Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O întâlnire între Patriarhul Daniel și premierul Ludovic Orban a avut loc în seara zilei de marți, a aflat în exclusivitate EvZ. Cum se va desfășura pelerinajul la moaștele Sf. Dimitrie cel Nou.

Surse apropiate Patriarhiei Române ne-au confirmat că în seara zilei de marți a avut loc întâlnirea anunțată de EvZ, între premierul Ludovic Orban și Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe. Cei doi au discutat timp de peste o oră la reședința patriarhală despre condițiile în care se poate desfășura activitatea spirituală ortodoxă în condițiile înăspririi măsurilor de siguranță. După cum știți Bucureștiul intrat în Scenariul Roșu ca urmare a depășirii pragului de infectare de 3 la mie. Ceea ce punea sub semnul întrebării desfășurarea pelerinajului la moaștele Sf. Dimitrie Cel Nou, ocrotitorul Bucureștilor, acesta fiind sărbătorit pe 27 octombrie.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.