Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Miercuri, 21 octombrie, Capitala a fost depăşită de un alt judeţ la capitolul rată de infectare. Alte două judeţe din ţară sunt foarte aproape de pragul de 3 la mia de locuitori. Ziua de miercuri, 21 octombrie, a consemnat un salt uriaş al cazurilor de COVID-19 depistate faţă de ziua precedentă. Miercuri, Grupul de Comunicare Strategică a anunţat 4.848 de noi cazuri, faţă de 3.400 cât au fost marţi.

Bucureştiul a fost depăşit miercuri la capitolul rată de infectare. Capitala a urcat uşor de la o incidenţă a cazurilor de 3,23 cu o zi înainte la 3,25 de cazuri la mia de locuitori, însă judeţul Alba este acum primul în acest top nedorit. Cu 170 de noi cazuri confirmate în ultima zi, faţă de raportarea de 120 cu o zi înainte, judeţul Alba a atins acum o incidenţă de 3,26.

Urmează judeţele Cluj, cu o rată de 2,8 (creştere a cazurilor de la 228 la 343 în numai o zi), şi judeţul Harghita, cu o rată de 2,78. După Bucureşti (650 de cazuri), judeţul Cluj are cel mai mare număr de cazuri confirmate în ultimele 24 de ore, respectiv 343.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.