Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

S-a spus că Ion Ţiriac a condus tenisul românesc din umbră şi înainte să câştige alegerile La 490 de zile după ce a câştigat alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Tenis, fostul jucător, în vârstă de 81 de ani, a atins principalul scop pentru care a candidat.

Ion Ţiriac devenea şeful tenisului românesc, în iunie 2019, preluând un for controversat, cu mari probleme de ordin administrativ. Concret, Federaţia Română de Tenis (FRT) a avut finanţările aferente anilor 2017-2020 sistate din partea Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS). Motivul? Procesul intentat de reprezentantul clubului Pamira Sibiu, Marius Vecerdea, prin care acesta a contestat, rând pe rând, alegerile pentru funcţia de preşedinte FRT.

Ele au fost câştigate, mai întâi, de George Cosac, iar apoi de Ion Ţiriac. De fiecare dată, Vecerdea a atacat aceste alegeri. Neavând o conducere legitimă, FRT n-a mai primit bani de la buget! Ion Ţiriac a câştigat acest război cu Vecerdea, în numele FRT, mai întâi, în iunie 2020. Iar acum a venit victoria obţinută la Curtea de Apel care îl validează definitiv pe Ţiriac ca preşedinte FRT.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.