Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Revine teoria legăturilor financiare dintre familia lui Joe Biden și România, lansată anul trecut de Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, în scandalul de corupție și abuz de putere în care a fost implicat fiul candidatului democrat la Casa Albă, Hunter Biden.

În ediția de luni a emisiunii „The Evening Edit” de pe Fox News, șeful de cabinet al Casei Albe, Mark Meadows, a declarat că „o parte din banii care par să curgă către familia Biden provin, în general, din România, din Ucraina și din China” și „cred că în zilele următoare veți vedea și o conexiune românească.”

„Joe Biden încearcă să țină totul sub control (…) Și ce știe despre interferență (în justiție n.r.), așa cum nu vrea să răspundă la întrebările critice, și anume ce cunoaște despre corupția Hunter. Știți, mi se pare fascinant faptul că unele dintre sumele care par să curgă către familia Biden provin în mare parte din România, din Ucraina și din China, chiar cele trei țări în care Joe Biden a fost trimis special”, a afirmat Medows.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.