Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Neurochirurgul Alexandru Vlad Ciurea a explicat că în această perioadă în care întreaga societate este supusă unui stres puternic și prelungit din cauza crizei sanitare, este de preferat ca fiecare dintre noi să încercăm să ne eliberăm de acest stres pentru a avea un echilibru interior benefic organismului. Potrivit medicului Ciurea una dintre armele anti-covid este eliberarea de stress, care duce la o gândire pozitivă.

Organismul uman este „programat” să facă cinci lucruri pe zi

De aceea, medicul susține că cel mai important lucru este ca oamenii să nu fie stresați. „Stresul este egal tensiune.La fel se întâmplă și intelectual. Organismul uman este programat să facă cinci lucruri pe zi. Dacă mai adaugi încă cinci, cre­ierul nu le va face bine nici pe primele. Nu pu­tem mai mult. Dar nu toți oamenii au așa o mare capacitate de sinteză. Sigur există și persoane antrenate, sunt inte­lectuali, spioni, scriitori, yoghini, acestea sunt excepțiile. Omul obișnuit trebuie să se păzească ca să nu intre în stres”, a spus Vlad Ciurea.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.