Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trump îl critica pe Joe Biden, adversarul său în cursa electorală pentru Casa Albă, pentru politica „moale” faţă de China. Jurnaliştii au descoperit că preşedintele SUA are un cont bancar deschis în această ţară. The New York Times, citat de jurnaliştii Libertatea, arată că preşedintele american Donald Trump are un cont bancar inclusiv în China. Informaţia apare în contextul în care Trump l-a criticat pe Joe Biden pentru poziţia “moale” a democratului faţă de China. Trump International Hotels Management este compania care deţine acest cont bancar şi a plătit taxe locale în perioada 2013-2015 în valoare de 188.561 de dolari americani.

Trump International Hotels Management este compania care deţine acest cont bancar şi a plătit taxe locale în perioada 2013-2015 în valoare de 188.561 de dolari americani. Contul a fost deschis “pentru a explora potenţialul de oferte hoteliere în Asia”, potrivit unui purtător de cuvânt al preşedintelui SUA, a notat şi BBC. “Nu s-au concretizat niciodată tranzacţii sau alte activităţi comerciale, iar din 2015, biroul a rămas inactiv”, a spus un avocat al lui Trump.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.