Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Democratul Joe Biden ar putea să câștige detașat alegerile de la Casa Albă, iar președintele Donald Trump își va recunoaște înfrângerea. Liderul republican va fi reales, iar rivalul său democrat îl va suna să îl felicite. Niciunul dintre cei doi candidați principali pentru Casa Albă nu va avea un avantaj clar, iar suspansul anunțării numelui următorului președinte american se va prelungi. Acestea sunt câteva dintre scenariile vehiculate de presa de peste ocean pentru seara alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie, în contextul uneia dintre cele mai tensionate, controversate și neplăcute campanii electorale din istoria recentă a Statelor Unite.

Alegătorii americani vor vota în 3 noiembrie nu doar pentru a decide următorul lider de la Casa Albă, o cursă în care actualul preșdinte, republicanul Donald Trump, se va confrunta cu rivalul său democrat, Joe Biden. Toate cele 435 de locuri din Camera Reprezentanților și 35 din cele 100 de mandate din Senatul Statelor Unite sunt scoase la bătaie. (În plus, americanii vor alege treisprezece guvernatori și vor vota în numeroase alte alegeri locale și la nivelul statelor).

Integral pe G4media.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.