Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unul dintre jucătorii emblematici ai echipei naționale de fotbal a Franței a murit subit după ce, în urmă cu aproximativ o săptămână, a făcut infarct într- o parcare.

Fostul portar Bruno Martini, care a apărat poarta Franței la două Campionate Europene, a murit a murit marţi, la vârsta de 58 de ani. La începutul săptămânii trecute, pe 12 octombrie, Bruno Martini a suferit un infarct în faţa maşinii sale, în parcarea centrului de antrenament al lui Montepellier, de la Domeniile Grammont. El a fost spitalizat și a primit îngrijiri medicale, iar marți, 20 octombrie, medicii au constatat decesul.

Fostul fotbalist francez a activat timp de nouă ani în reprezentativa de fotbal a Franţei, în perioada cuprinsă între ani 1987 şi 1996 și a evoluat în 31 de partide. Bruno Martin s-a aflat în lotul de fotbal al naționalei franceze – a „Cocoșului Galic”, cum mai este cunoscută – la Euro 1992, ca portar titular precum și la Euro 1996, unde a fost al treilea portar.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.